cilt bakımı,

Dermasence

13:34:00 aylin 0 Comments



Merhaba Sevgili Takipciler. Bugün sizinle aslında çok sevdiğim ama malesef ülkemizde bulması imkansız olan bir ürün ile tanıştıracağım. En son Almanya seyahatimde eczanelerin sivilceli cildime karşı önerdiği bu harika kremden bahsetmek istiyorum. Başlıktan da anlayacağınız gibi bugünkü yazımız "Dermasence - Phytosabal Gel Krem" ile ilgili.

Elimde bu kremin testerlerinden baya vardı ve bir tester da 3 -4 gün gittiği için  "Dermasence - Phytosabal Gel Krem"i deneyimleme fırsatım oldu. Belki almanyada yaşayan gurbetci kardeşlerimiz için faydalı olur diye bu yazıyı hazırlamak istedim.

 "Dermasence - Phytosabal Gel Krem" 50 gr 15€  olan ve sadece eczanelerde satılan bir krem. Yağlı ve akneye meyilli ciltler için bakım kremi olarak geçiyor. İçerisinde Sabalekstrakt var ( türkçesi ne bilmiyorum ama cildin sebum üretimini dengeliyormuş) Çinko ( Çinko da sebumun gerektiği kadar üretilmesini destekliyormuş ayrıca iyileştirici etkisi varmış) , salistik asit ( cilt temizleyici etkiye sahiptir ve cildi arındırır) ve ne işe yaradığını bilmediğim ama cildi rahatlatmaya yarayan maddeler olduğunu belirtiyor. Ayrıca komedon olmayan bir krem olması ve makyaj bazı olarak kullanıma uygun olması çok güzel. Tek sevmediğim yanı kremi sürdükten sonra bir süre yapışkan bir his bırakması :)

Aslında "Dermasence - Phytosabal Gel Krem"in en sevdiğim yanı ise gerçekten vaat ettiklerini yerine getiriyor olması. Almanyadayken testerler ile yetinip bu kremi satın almadığım için çok pişmanım.

Siz ne düşünüyorsunuz "Dermasence - Phytosabal Gel Krem" hakkında? Ey Almanyadaki kardeşlerim sizlere sesleniyorum aranızda deneyen var mı? :)

You Might Also Like

0 yorum: